Kotihoito Ilo Oy perustettu

Kotihoito Ilo Oy perustettu

Ote blogistani koskien asiakastyötä:

Asiakastyö on minulle aina ollut se asia, miksi hoitotyötä haluan tehdä. Asiakastilanteissa ja varsinkin haastavia tilanteita kohdatessani olen alkanut uskoa, että kyllä hoitotyö on minulle kutsumusammatti. Hoitamiseen pitää olla paloa. Hoitajan pitää olla kiinnostunut ihmisistä, joita hän kohtaan. Juuri kohtaamisen tärkeys on korostunut useasti merkittävimmäksi asiaksi. Minun täytyy kohdata ihminen juuri sellaisena kuin hän on. Ihminen on itse oman elämänsä asiantuntija, minä taas terveydenhuollon asiantuntija. Kun muistan sen jaon, uskon syntyvän parasta tulosta ja ihminen tulee hoidetuksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu minuun lisää www.talvitinttu.wordpress.com 

Syksyisin terveisin: Suvi Venäläinen

By |2017-09-06T18:21:11+00:004 syyskuun, 2017|blogi|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment