Digitaaliset palvelut

Digitaaliset palvelut2017-11-24T12:46:28+00:00

Digitaaliset palvelut

NURSEBUDDY

Mobiilijärjestelmän avulla tuotetaan uniikkeja kotihoitoa tukevia ratkaisuja, jonka tavoitteena on korkeatasoisen hoidon kautta tuoda parempia ja edullisempia palveluita kotiin. Kotihoidon säännölliset asiakkaat saavat järjestelmän kautta oman kirjautumisnäkymän ja sitä kautta omaiset voivat osallistua hoitoon ja nähdä hoitoon liittyviä tietoja. Viestittely omaisten ja hoitohenkilökunnan välillä on helppoa ja reaaliaikaista.

Virtuaalihoitaja

on tukenasi tarpeesi mukaan kuukausittain, viikoittain tai vaikka päivittäin. Saat hoitajaan yhteyden ennalta sovittujen kertojen lisäksi älylaitteella. Palveluun sisältyy kattava laitteiden käytön opastus sekä hoitoalan ammattilaisen yhteydenotot sovitusti sekä tarvittaessa hälytyspalvelu, jolloin hoitaja on saavutettavissa välittömästi.

Hyvinvointiranneke

Se mittaa aktiivisuutta, unta ja vuorokausirytmiä. Lisäksi ranneke tuottaa tietoa päivittäisestä aktiivisuudesta ja ulkoilun määrästä. Lisäksi ranneke hälyttää poikkeavissa tilanteissa, jolloin avun saanti nopeutuu. Hyvinvointiranneke sopii niin ikäihmisille kuin heille, jotka ovat kiinnostuneita oman terveydentilan seurannasta. Rannekkeen tiedot välittyvät hoitavalle taholle ja tätä kautta tietojen avulla terveydentilaa voidaan seurata jatkuvasti ja sen muutoksiin reagoida nopeasti. TULOSSA 2018

Virtuaalinen lääkärivastaanotto

Asiakkaillamme on mahdollisuus lääkärin virtuaalikäynteihin. Virtuaalinen lääkärin vastaanotto tarkoittaa asiakkaan ja hoitajan mahdollisuutta olla videoyhteydessä lääkäriin suoraan kotoa. Näin ollen asiakkaan ei tarvitse lähteä kotoa, vaan palvelu tuodaan suoraan asiakkaan luokse. Sairaanhoitaja tuo tarvittavan välineistön asiakkaan kotiin ja virtuaalivastaanotto voi alkaa. Päivystyskäynneillä virtuaalilääkärin vastaanoton kautta voidaan kirjoittaa reseptejä ja antaa hoito-ohjeita.

Kysy lisää 044-2424390