Koulutuspalvelut yrityksille ja yhteisöille

Koulutuspalvelut yrityksille ja yhteisöille2018-01-27T07:20:30+00:00

DIGITALISAATIO KOTIHOIDOSSA

Haluatko tietää lisää digitalisaation tuomista mahdollisuuksista hoitotyössä? Haluatko suoraan hoitotyön digitalisaation aallonharjalle? Jos työyhteisössä on epävarmuutta siitä, miten digitalisaatio ja sen tuomat muutokset vaikuttavat hoitotyöhön, voimme auttaa yritystä ja työntekijöitänne kehittymään mukana. Koulutukset räätälöidään vastaamana yrityksenne tarpeita ja voimme myös opastaa uusien digitaalisten työvälineiden käyttöönotossa. Kauttamme saa laajat koulutus- ja konsultaatiopalvelut digitaalisten palveluiden saralta. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää ja päivitetään palvelusi vastaamaan tulevaisuuden haasteita. Koulutussisältöjä mm. digitaaliset innovaatiot hoitotyön tukena, maakuntauudistuksen ICT- linjaukset sekä digitalisaation käsitteiden aukaiseminen.

Koulutuksesta vastaa käytännön hoitotyön digiasiantuntijana toimivat hoitotyön ammattilaiset.

 

MIELENTERVEYASIAKKAAN KOHTAAMINEN HOITOTYÖSSÄ- koulutus

Kohtaatteko työssänne mielenterveysasiakkaita ja koette, ettei työkaluja heidän kohtaamiseen ole riittävästi? Tämä koulutus on suunnattu juuri teille hoitotyön ammattilaiset, jotka haluavat kehittyä asiakkaan kohtaamisessa.

Mielenterveysasiakkaan kohtaaminen hoitotyössä- koulutus antaa valmiuksia kohdata haasteellisia ja kuormittavia asiakastilanteita, mutta ennen kaikkea se antaa keinoja arvioida omia valmiuksia ja työtapoja mielenterveysasiakkaan kohtaamisessa. Koulutuksen tarkoituksena on haastaa työtekijän oma suhtautuminen ja sitä kautta se antaa mahdollisuuden asiakaslähtöisen hoitotyön työotteen syventymiseen. Koulutuksen pääpaino kohdistuu aikuisiin ja iäkkäisiin asiakkaisiin ja heihin liittyviin erityispiirteisiin hoitotyössä. Työote on asiakaslähtöinen. Erityispainotus on kotona tapahtuvassa hoidossa ja kuntoutuksessa. Koulutuksen kesto noin 2h ja se sisältää aikaa keskustelulle ja kysymyksille käytännön keinoista hoitotyössä.

Kouluttajana toimivat Riistaveden palvelukodin ja Kotihoito Ilon mt- osaajat.

 

Lisätietoja Suvi Venäläinen 044-0188220 tai ilo.kotihoito@gmail.com