Kotihoito Ilo saa uusia perheenjäseniä!

Kotihoito Ilo saa uusia perheenjäseniä!

Vain kolmen toimintakuukauden jälkeen Ilo laajentaa Kuopioon ja Riistavedelle. Riistaveden palvelukodin yrittäjät Soile, Leena ja Jari haluavat ottaa käyttöönsä Ilon palvelukonseptin ja sitä kautta laajentaa omaan toimintaansa kotiin annettavien palveluiden tarjoajiksi. Riistaveden Palvelukodilla on luja ammattitaito psyykkistä tukea tarvitsevien hoidossa ja sitä kautta he tuovat Ilon palvelutarjontaa vahvaa osaamista siltä saralta.

Kotihoito Ilo tarjoaa kokonaisvaltaisia hoitopalveluita kaikille ikäryhmille. Keskeisin arvomme toiminnassa on hoitaa asiakkaamme kuin hoitaisimme omia omaisiamme. Tämä takaa sen, että palvelut räätälöidään aina ihmisten tarpeista lähtien ja heidän toiveitaan kunnioittaen. Tähän myös Kotihoito Ilo Kuopio sitoutuu palvelulupauksessaan.

Yritysyhteistyö on käynnistynyt erinomaisesti ja haaveenamme on olla uudenlaisen asiakas- ja työntekijäystävällisen kotihoidon edelläkävijöitä, jotka uskaltavat aidosti ottaa uusia innovaatioita osaksi palvelutarjontaa. Haluamme olla hoitotyön edelläkävija, joka tuottaa iloa niin asiakkailleen kuin työntekijöilleen. Tarkoituksena on pysyä paikallisena ja veronsa Suomeen maksavana yrityksenä, joten ostamalla palveluitamme tuet myös suomalaista työtä ja osaamista.

By |2017-11-24T12:55:57+00:0024 marraskuun, 2017|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment